Sulje
Valikko

Satamahinausta joka päivä ympäri vuorokauden

Yxpila Hinaus – Bogsering on toiminut Kokkolan satamassa vuodesta 1981 alkaen. Me olemme Pohjanlahden johtava satamahinauspalvelua tarjoava yritys.


Satamahinauspalvelut turvallisesti ja sujuvasti


YHB tarjoaa satamahinauspalvelua Pohjanlahdella. Päätoimialueemme ovat Kokkola ja Raahe, mutta tarvittaessa menemme aina nopealla aikataululla sinne, missä apua tarvitaan.

Laivastoomme kuuluu kuusi alusta, jotka takaavat sen, että kapasiteettimme riittää hoitamaan päätoimialueemme satamahinaustehtävät sujuvasti. Kun satamaliikenteen jättiläiset tarvitsevat hinausapua, YHB:n ammattitaitoinen henkilökunta ketterillä ja voimakkailla aluksilla on aina paikalla auttamassa laivan laituriin ja sieltä pois.

Kokkolan satama on yksi maamme suurimmista. Varsinkin viime vuosikymmenellä satama on kasvanut hurjaa vauhtia. Me huolehdimme siitä, että sataman liikenne sujuu ja jopa Panamax-luokan laivat tulevat turvallisesti perille ja pääsevät sujuvasti seuraavalle matkalle.

Meidän laivastomme on monipuolinen – aluksista neljä ovat ASD-hinaajia, ja viidellä on myös jäänmurtokapasiteetti. Jos apua tarvitsee pienempi laiva, lähetämme paikalle pienemmän hinaajan. Jos on kyse isosta laivasta, paikalle saapuu iso hinaaja. Ja jos vielä isompi laiva on apua vailla, lähetämme useamman hinaajaan.

Kun satamassa tapahtuu, Pohjanlahden johtava satamahinaus- ja jäänmurtopalvelua tarjoava YHB on paikalla. Me autamme vuoden jokaisena päivänä, kaikkina tunteina. Ja hoidamme kaikki tehtävät alusta loppuun.24h palvelu

+358 102 190 750
Aluksemme on tilattavissa hyvinkin nopealla aikataululla, joko meklarin tai suoraan yhtiön päivystyksen kautta. Olemme käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden.Soita meille