Sulje
Valikko

Jäänmurtopalvelut

Talviset satamatehtävät varmasti ja turvallisesti


Meillä on yli 40 vuoden kokemus Pohjanlahden vaativista olosuhteista. Me teemme jäänmurtopalvelua vankalla ammattitaidolla.

Kokkolan satamassa olosuhteet ovat usein haasteelliset. Oy Yxpila Hinaus – Bogsering Ab on tottunut toimimaan näissä olosuhteissa – teemme aluksillamme jäänmurtotehtäviä jo viidennellä vuosikymmenellä.

Pohjanlahden talvi on monesti armoton. Kun lämpömittari painuu kohti pohjaa, jääolosuhteet muuttuvat jopa suurimmille laivoille ylitsepääsemättömiksi. Silloin saavumme paikalle. Laivastomme aluksista viisi tekevät jäänmurtotehtäviä – paksu jää muuttuu laivamme voimasta pirstaleiksi, ja avaamme väylän kohti satamaa.

YHB:n päätoimialueilla Kokkolassa ja Raahessa meri on jäässä keskimäärin kolmisen kuukautta vuodessa. Kun pakkanen on tiukimmillaan, vasta avattu väylä jäätyy uudestaan kiinni alle tunnissa. Jotta sataman aikataulut pitäisivät, tämä vaatii jäänmurtajilta nopeaa reagointia.

Sen takia YHB on tavoitettavissa 365 päivää vuodessa, ympäri vuorokauden.

JÄÄNMURTOLAIVASTOMME:


YHB:n laivastosta jäänmurtotehtäviä tekevät Orion, Taurus, Draco, Aquila ja Cetus.
Tutustu laivastoomme!24h palvelu

+358 102 190 750
Aluksemme on tilattavissa hyvinkin nopealla aikataululla, joko meklarin tai suoraan yhtiön päivystyksen kautta. Olemme käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden.Soita meille